Konstigt

Det känns så konstigt att skriva inlägg här på bloggen. Så konstigt att skriva som vanligt när allt ju är annorlunda. Så konstigt att försöka se värde i sådant som jag tidigare såg värde i, men som nu känns alldeles värdelöst. Ja, det är bara väldigt konstigt.

Jag funderar mycket på om jag ska fortsätta blogga och i så fall om vad jag ska skriva och hur jag ska fortsätta. Jag vill inte vara för privat, men samtidigt vill jag skriva ärligt. Det är ju ändå min blogg och just nu är jag full av sorg och förtvivlan, samtidigt som jag försöker leva ett normalt liv. Jag antar att jag vill att det ska speglas i bloggen också. Jag kan inte fortsätta skriva som tidigare, för den versionen av mig finns inte längre. Om jag ska fortsätta skriva vill jag att också allt som hände med lilla A är en del av det. För det är ju en så stor del av mig.

Sådana tankar såhär en torsdag kväll.

Som bonus kommer här några bilder från den senaste veckan:

Ostbricka.

Min bror och hans sous chef.

Bakade jäkligt goda bullar.

Åkte till Stockholm.

Fick 24h med mina pärlor. Pratade och pratade och pratade. Skrattade och grät. Åt gott.

Och drack gott. Och hade det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s