Hösten 22

Ja ni, vi är inne i en sjukdomsspiral och det är så otrevligt så att det inte är sant. När vi hade tillfrisknat efter covid så tog det inte länge innan Juni blev lite hängig igen, sedan steg min feber plötsligt till nästan 39 grader i två dagar. Och nu är Juni ganska däckad igen och Rasse känner sig inte hundra. De senaste två nätterna har jag sovit sammanlagt 6 timmar. Att alla vara hemma i flera veckor, sjuka och irriterade, gör inte gott för psyket, fysiken, äktenskapet eller något annat heller för den delen. Hoppas den här veckan blir den sista sjukveckan på läääänge. Vi kom överens om att vi ska gå på restaurang på tumis när vi alla blivit friska och Juni kan bli med sin famo och fafa. Längtar!

Idag hade jag bjudit in familjen och lite släktingar på 30 års lunch. Här kan man se min fina födelsedagspresent som hänger på väggen!

Det var i slutändan bara min mamma och syster som vågade komma pga av all sjukdom. Men trevligt var det ändå.

Lunch!

Hjortpasta och vitlöksbröd.

Banankaka tjoho!

Världens snabbaste bild efter dagens födelsedagsfirande. Förutom sjukdom så har hösten nämligen innehållit glädje, lite illamående, mycket oro, trötthet och alla känslor där emellan. Det ska bli ett syskon! Förutsatt att allt går bra då såklart. Det känns väldigt otroligt.

Det var en liten, snabb höstuppdatering. Genast när jag har köpt en ny telefon hoppas jag att aktiviteten här också ökar. Vi får väl se.

3 kommentarer på “Hösten 22

  1. Härligt, massor med grattisar. Älskar din blogg ❤️ Hoppas på att också skulle få följa dig på insta 😊

    Mvh, Jossu

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s