När det vänder

Faktiskt så tror jag att vi kommer att komma hela ur den här veckan också. Ibland kändes det inte så, men nu mår vi alla bättre och smaksinnet, orken och livsglädjen börjar också sakta, sakta återvända. Vill helst inte vara med om en likadan vecka igen.

Veckans luncher och middagar har mest bestått av makaroner och köttbullar eller fiskpinnar. Lite tomater finns det kvar i växthuset så vi har försökt orka ta oss ut för att plocka i oss lite vitaminer ibland. Snart måste vi börja köpa gurka och tomat igen efter en paus på fyra månader.

Rasse är uppe och nattar Juni, jag ska ta fram lite glass och sedan ska vi se sista avsnittet av andra säsongen av Witcher. Efter det ska jag be till någon att Juni sover hela natten så att jag och Rasse också får göra det. De senaste nätterna har det varit mycket vakentid så att säga.

2 kommentarer på “När det vänder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s