Morsdag

Igår fick jag fira min första morsdag💛💛💛 Jag gjorde det genom att hämta Juni hos mina föräldrar, hon hade varit där över natten medan vi var på ett bröllop. Efter att vi hade firat med min mamma och mormor åkte vi iväg på bröllopsbrunch. På kvällen hann vi uppvakta Rasses mamma och sedan var vi hemma på tremis.

Lördagens bröllop var så lyckat och jag njöt av varje sekund. Maten var gudomlig, stämningen var avslappnad, vårt bordssällskap var perfekt och bandet var så jäkla bra. Dansade massor!

Limoncello🍋Också den enda bilden jag tog under kvällen.

Det var såklart konstigt att vara ett helt dygn utan Juni och vi saknade henne. Vi fick ändå rapporter med jämna mellanrum så vi visste att hon hade det så bra med sin mormor och morfar.

Det var den helgen. 100 poäng.

2 kommentarer på “Morsdag

 1. Hej Linn, tycker väldigt mycket om din blogg och har följt den av och till i många år. Jag har, precis som du, haft stora problem med ätstörningar tidigare. Jag hade aktiva problem till för ett par tre år sedan då jag var på min sista behandling, och har gått jättemycket framåt sedan dess. Skulle närmast säga att jag är mindre upptagen av tankar på mat än gemene kvinna idag men kan såklart inte veta säkert. Nu är jag gravid (väldigt tidigt men så lycklig och alla fingers crossed att det går bra), och jag undrar hur du resonerade kring vägning i samband med din graviditet? Jag känner mig som sagt relativt mentalt stabil för tillfället, men har inte vägt mig på flera år och vill liksom inte i den här känsliga perioden av kroppsliga förändringar skapa någon ytterligare grej att bekymra sig för eller falla tillbaka i samma mönster. Jag ber jättemycket om ursäkt ifall det är en för privat fråga, rakt ner i roskisen med den i så fall. Hoppas du har det underbart i den nalkande sommarvärmen!

  Gilla

  1. Hej Anna, jag ber om ursäkt för ett sent svar! Tusen tack för din kommentar, den värmer! Jättestort grattis till graviditeten, underbart!
   Jag hade heller inte vägt mig på flera år innan rådgivningen började, men för mig var det aldrig något som jag tänkte på under kontrollerna, utan det blev en naturlig del av graviditeten. Det var också ett sätt att se att allt var bra med bebisen och därför kändes det också bra att se att vikten gick upp!
   Det går säkert att komma överens med sin hälsovårdare om något arrangemang om det känns så, åtminstone kan du ju fråga! Lycka till med allt ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s