Mot Mariehamn

Jag och Juni ska resa iväg till Mariehamn på flickresa. Första resan vi gör på tumis. Kul! För att kickstarta resan sov juni ca noll inatt. Jag tror jag sov max fyra timmar. Tänder är på G och jag misstänker att det är boven. Hur ska man veta när hon behöver burana?? Så svårt. Nåja, i alla fall så var det alltså ett trött gäng här hemma imorse, men vi bestämde oss ändå för att åka iväg på musiklek kl.10. Bra beslut, det va lika kul som förra veckan.

Nu tar sig Juni en tupplur så jag har duschat och packat det sista. Båten går kl.17 ungefär och jag planerar middag på någon restaurang och sedan en tur i tax freen innan vi förhoppningsvis båda somnar kl. 19. Uppstigning blir det lite över 4 när vi anländer till Mariehamn.

Nu ska jag ta en bit mandelkaka och en kopp te. Förhoppningsvis sover J en maratonlur så att jag hinner sitta ner och bara vara en stund. Sånt idag. Vi hörs från Åland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s