Tiden

Nej men tiden är så absurd. Hur kan vår lilla bebis vara för stor för sitt babygym? Och hur kan hon vara så stor att hon har en vattentät halare som hon ska krypa omkring i? När hände det? Hon var ju just ett litet knyte.

Var det här inte för två veckor sedan?

De här sakerna är ju storflickssaker!?!

Leksakskorgen i lekrummet. Istället för babygymet införskaffade vi en riktigt ful, men förmånlig, gunga som vi tänkte hänga upp mitt i rummet. Den får sedan flytta ut när snön har smält bort och det går att vara lite mera på gården.

Igår bokade jag en liten miniresa till mig och Juni. Vi åker till Mariehamn i början av april och hälsar på min mamma som ska flytta dit!? Det här blir ett inlägg med många frågetecken hehe. Hoppas på fint vårväder så att Mariehamn visar sig från sin bästa sida. Dock är jag lite nervös över att resa ensam med barn. Hur ska det riktigt gå?

Vädret idag är ju förresten helt otroligt. Juni somnade just så jag sitter här och njuter och tittar på när Rasse beskär det sista äppelträdet. Sådant idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s