Veckan som varit

Ja. Det är som det är och det blir som det blir. Vad mer kan man säga än att det förhoppningsvis blir bättre snart. Dock verkar det ju inte som det. Mitt i all krigsångest har vi levt vårt lilla liv.

En eftermiddag spelade vi ett Exit spel. Juni var med sin famo och fafa så vi kunde spela i lugn och ro.

En familjemedlem är 100% redo för södra Frankrike i juni. Med egen pool och allt.

Pulkaåkning varje dag i solen. Vädret har ju varit fantastiskt de senaste dagarna så vi har varit mycket ute.

Små, korta stunder av läsning.

Min syster var här en dag. Vi åt en icke tråkig lunch.

Sous chef!

Det blev en liten BSB a la Frida Lund idag. Gott och närande. Just nu sitter jag i soffan med mitt täcke och hela kakformen + en sked. Njuter. Hela kvällen har inte varit så lugn. Stackars mini grät sig till sömns ikväll pga magont. Hon somnade till slut på min mage så jag låg helt stilla en god stund så att hon skulle få somna ordentligt. Nu börjar det bli dags att sova också för mig och jag ska bädda ner mig här i soffan. Rasse ska sova uppe med Juni och vi ska testa hur det går med sovandet om jag och mjölken inte är på plats.

Det var några fragment från de senaste dagarna. Sköt om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s