Tredje dosen och vin

Jag fick börja dagen med att gräva fram bilen och det tog sin lilla stund kan jag berätta. Men när den väl var framme lämnade jag Juni med sin fafa och åkte för att få tredje sprutan. Skönt! När jag ändå var ute på färd passade jag på att ta en sväng via Alko för att botanisera utbudet.

Onsdagspresent till mig själv. Både den vita och den röda är bekantingar sedan tidigare (och jättegoda), men den mittersta är en nyhet för mig. Har aldrig smakat på pet nat tidigare så det ska bli spännande.

När jag kom hem packade jag ihop mig och Juni och körde till min mormor i Esbo. Det är så fint att Juni har både sin mormorsmor och sin morfarsmor. ❤️

J somnade på vägen hem så jag flyttade henne till vagnen och gick en lång promenad.

Lappland eller Helsingfors?

Hittills har det här varit en riktig 10 poängs dag. Snart kommer också Rasse hem och då börjar vårt veckoslut, jihaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s