Snön

Kände nästan panik imorse när jag insåg att det har snöat 25cm och att det betyder att jag inte kommer ut med vagnen för den första tuppluren. Har sovit ca noll inatt och kände verkligen att jag skulle behöva två timmar sofftid på förmiddagen. Inomhus blir nämligen tupplurarna 20 min.

Som de lösningainriktade personer jag och Rasse är så tog Rasse ett snabbt skottningspass innan han åkte till jobbet så att vagnen skulle komma ner för trappan. Resten av gården får vänta lite. First things first.

Sjuk mängd snö. Kommer den att smälta till första maj? Tvek.

Såja. Nu sitter jag här med min fina blombukett och ska leta efter godis och sätta på någon serie. Hejhej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s