Huo Guo

Fredagsmiddagen:

Kryddor!

Bas!

Sås!

Champagne!

Och så alla tillbehör såklart. Mmm! Så så så gott. Ska laga hot pot (eller Huo Guo som det heter på kinesiska) oftare. Vem vill ha? Det här är riktig bjudmat, mycket trevligt att det tar lite tid att äta och lite för omständligt för att laga endast för två pers.

Var just ute på en promenad i solskenet för att få lite frisk luft innan snöovädret anländer. Ska tydligen bli riktigt kaos vädermässigt så vi ska bunkra in oss här hemma med snacks, god mat, filmer och myyyyys.

Tulpansäsong💛

Kul grej: igår fälldes en enorm (alltså verkligen enorm) tuja här och plötsligt fick vi lika mycket gård till som en hel radhusgård. Frågan är vad vi ska göra med den. Det får våren och sommaren utvisa.

Nu blir det rester till lunch, hejdå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s