Barbera

Vi ordnande vinprovning hemma hos mamma och pappa igår.

Tre stycket Barbera i olika prisklass.

Böcklingröra med tunnbröd som stående förrätt.

Som mat hade vi en pasta med hjortyttrefilé och svamp samt en krispig sallad med vinägrett.

Barbera är en lite klurig druva tycker jag. Det känns inte som att jag riktigt är kompis med den och att jag skulle behöva dricka den många gånger till för att bli du med den. Med det sagt så var det ändå otroligt lyckat igår. Både vinerna och maten var bra och hela grejen med en vinprovning är ju jätterolig. Nästa gång tycker jag att vi ska prova någon riktigt ekig och smörig chardonnay och kanske någon mera pigg chardonnay full av citrus och päron. Perfekt när våren är på intågande. I slutet av mars kanske? Mamma och pappa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s