Ett nytt år

Ett nytt år var det här. Har varit alldeles för upptagen med att njuta av både sällskap och omgivning den senaste tiden så jag har inte hunnit titta in här.

Igår kom vi hem från Bryssel och idag ligger vi lågt.

Flygresan gick okej. En del gallskrik, men vi klarade det. Puh!

Första morgonen såg ut såhär över Place Jourdan.

Jag och Juni gick ut på en promenad i parc Leopold så att hon skulle somna.

Vi fick sällskap och fortsatte promenaden i det fina vädret.

Sedan kom vi hem, bytte om och läste lite.

Skål.

Otrolig nyårsmiddag. Rasse och Beata gick och plockade upp hummern från den lokala fiskbutiken medan jag och Juni dukade. Till förrätt hade Beatas kollega lagat en härlig tomatsallad, till huvudrätt blev det som sagt hummer med tillbehör och till dessert Gino. Champagne i glasen genom hela faderullan (för min del alkoholfri skumpa mellan varven). Orkade bra till tolvslaget, men sedan tackade jag för mig och anslöt mig till en snarkande Juni i sovrummet.

Fint avslut på ett år som har varit allt och lite till.

Återkommer med rapport om resten av resan senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s