2 år senare…

…kunde vi äntligen ses igen. Mycket har hunnit hända, men ändå kändes det som att det var två veckor sedan vi sågs senast. Tiden är konstig!

En bukett som jag och Juni fick av Rasse en dag🤍

Vi tillbringade hela helgen hemma hos oss. Det var egentligen meningen att vi skulle äta ute på lördag kväll, men i sista stund bestämde vi oss för att mysa hemma. Vi lagade en otrolig hjortpasta med tryffelolja och somnade där vid 23. Det har blivit lite lugnare program för oss sedan studietiden.

Mmm!

Har suktat efter den här boken sedan det gavs ut och nu hämtade Anna den till mig. Så trevligt! ❤️ Igår åkte alla hem till sig och lämnade en tom känsla efter sig. Förhoppningsvis kan vi ses snart igen.

Juni och jag har haft morgonmys i soffan och nu sover hon ute i det krispiga vädret. Det känns som att jag har världens baksmälla, men det är bara huvudvärk pga dålig amningsställning och trötthet pga att Juni gärna ville diskutera och öva sig på att vända sig från rygg till mage mellan 02 och 04:30 inatt. Hehe!

Trevlig måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s