Att vara förälder

Hur det är att vara förälder. För mig. Just nu.

Imorse. En helt vanlig morgon i ett helt vanligt liv som ändå känns som ett så ovanligt bra liv just för mig.

Det är att låta henne hålla i mitt finger och svara Mmm… när hon ligger och pratar på natten. Det är att lära mig nya saker varje dag. Det är att inse att det är oss hon litar på till 100%. Det är att känna tacksamhet varje dag. Det är att vakna varannan timme varje natt. Det är att ändå känna att nätterna går bra. Det är att ha ont i nacken och axlarna. Det är att säga Jag älskar dig flera gånger per dag. Det är att bli frustrerad och sedan påminna mig själv om att det inte är värt att bli frustrerad. Det är att skratta. Det är att gråta. Det är överväldigande. Det är att gå och kolla så att hon andas när hon har sovit länge ute i vagnen. Det är att fortfarande ha D-MER vid varje amning. Det är att vänta på att hon ska vakna så att jag ska få se hennes leende. Men framför allt är det att känna hur hjärtat nästan sprängs av kärlek till vår lilla bebis. Kärlek som växer för varje dag som går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s