Fina dagar

Hej! Oj vad dagarna går fort, plötsligt är det söndag kväll igen och ännu en vecka av oktober är förbi.

Lördagens äventyr med lunch och bio gick jättebra och det var riktigt uppiggande att vara ute bland folk igen. Medan J myste med sina morföräldrar åt vi Ramen till lunch och såg nya Bond. Bra film, men med lite väl mycket pang pang.

Den här söndagen har varit precis som söndagar ska vara, förutom att vi vaknade 06 för att hinna till polisstationen till 08. Nu är passen i alla fall beställda så vi får dem i god tid innan våra resor. Efter det har vi gått en lång promenad, lekt i babygymet, ätit pizza till lunch, tagit en tupplur på soffan, lagat en riktigt klassisk skinkfrestelse till middag och nu har J somnat och jag och Rasse tar det lugnt. Gårdagens biogodis fungerar som snacks och riktigt snart ska jag nog dra mig mot sängen. Jag bytte lakan tidigare idag så det är riktigt krispiga, vita lakan som jag har att se fram emot. Guld!

Tack för idag, slut för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s