Helsinki outlet och Ikea

Imorse kände jag att vi behöver komma ut ur huset en stund så jag packade ihop oss och åkte mot Helsinki outlet för att strosa runt. Ungefär 3 minuter efter start ångrade jag mig. Det är så hjärtskärande när J gallskriker i bilen. När vi till slut kom fram (tar ca 12 min från oss) var vi båda helt svettiga. Gick omkring en stund, köpte lite julklappar och åkte sedan till Ikea för att äta köttbullar. Hemresan gick lika dåligt och jag fick stanna på 2 busshållplatser för att trösta.

När vi kom hem fick J mat och ny blöja och sedan gick vi en kort promenad och hon kunde äntligen somna i vagnen. Med stor sannolikhet kommer det att ta ett tag innan jag frivilligt åker bil ensam med henne igen.

Efter den pärsen satt det bra med choklad, kaffe och en ny tidning i soffan. Tack Ale, som hämtade det till mig igår❤️

Lilla grynet i sin nya höstdräkt❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s