Födelsedagsfest

Igår ordnade jag och Benjamin födelsedagsfest här i gula huset. Vi brukar ordna något för den närmaste familjen och det brukar vara härligt roligt.

Middagsförberederedelser på förmiddagen. Här gjorde jag fyllningen för Apfelstrudel. Vi hade lite mellaneuropeiskt tema.

Benjamin och Patte anlände med gulaschen.

Började med fördrink och svamp- och laxsnittar.

Lilla brödet.

Köttet kom från Mörby gård och som dryck körde vi öl och en mängd alkoholfria alternativ. Som alltid när Benjamin har lagat något så var det supergott.

Till dessert blev det som sagt äppelstrudel med vispgrädde. Den blev riktigt god, men lite seg.

100% mys.

Och just nu har jag också minst sagt hundra procent mys. Juni har somnat i min famn och när Rasse kommer hem från sin bastukväll ska vi koka pasta och äta med den överblivna svampstuvningen från igår. Bra sätt att avsluta det tjugoåttonde året i livet. Ett år som har varit så många saker. Började det med sjukskrivning för att jag var så slut av barnlöshetsbehandlingarna. Den sorg, trötthet, bitterhet, hoppfullhet och besvikelse som de förde med sig blev för mycket och jag är ytterst glad för att jag fattade det kloka beslutet att sjukskriva mig. När det var en dag kvar av sjukskrivningen fick vi ett positivt graviditetstest och på den vägen har resten av året som 28 gått.

Imorgon ser jag fram emot att fira min födelsedag med min lilla familj ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s