Oktober

Det är oktober. Jag och J har tillbringat helgen hos mina föräldrar medan Rasse var på polttare.

Nu ligger J ute i vagnen och sover sin långa lur. Jag har ätit lunch, tvättat och plockat, beställt lite julklappar och scrollat genom Instagram. Nu väntar jag på att min syster ska komma hit på eftermiddagskaffe. Och ja, vi ska självklart äta kanelbullar.

Resten av veckan ser ungefär ut såhär:

  • Ikväll ska jag på min måndagsjumppa.
  • Imorgon är Rasse ledig så vi ska mysa och på kvällen ska jag sätta på mig något mycket amningsovänligt och gå ut på restaurang med mina vänner. Första gången på myyyycket länge. Kan säga att jag är ganska ivrig.
  • Onsdagen och torsdagen är mycket oplanerade
  • På fredagen ska vi på raclettekväll till våra vänner
  • Och på veckoslutet ska vi fira min och brorsans födelsedag i liten skala här hemma hos oss. Kul!

Så var det med den saken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s