Rasse 31

På fredagen var det Rasses födelsedag. Dagen började med sång, paket och god frukost.

På kvällen gick vi en promenad i det fina vädret innan vi lagade mat och öppnade den här Amaronen.

Lördag morgon och mini somnade mitt under morgonmålet. Efter frukosten packade vi ihop oss och åkte till Borgå.

Vi började elda både i stugan och i bastun och sedan gick vi på svampjakt. Vi hittade så att det räckte till middagen.

När vi kom tillbaka till stugan badade vi bastu i turer och det var ett av de bättre bastubad jag har upplevt. Kan hända att det kändes så för att jag inte har badat bastu sedan förlossningen och nu fick jag äntligen göra det. Dessutom fick jag simma! Så. Sjukligt. Skönt!!!

Imorse vaknade vi till en regnig höstdag.

När J somnade klädde jag på mig stövlar och en regnjacka (som inte höll vatten visade det sig) och gick för att plocka lite mera svamp.

Söndagslunchen. En två dagar gammal pizza som blev som ny när vi satte den i ugnen några minuter. Gott!

Nu är det Rasses tur att vara ute på en skogspromenad. J sover ute på verandan så jag sitter och tittar på brasan, äter choklad och bloggar. Så småningom är det dags för oss att åka hemåt och jag misstänker att det blir ett stopp i Dickursby på Chitir Chicken för att plocka upp middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s