En kaffedag

Idag är det en kaffedag. Det blev nämligen inte så många timmar sömn inatt. Vi hade väckning relativt tidigt för att gå till rådgivningen där både jag och J hade läkartid så vi kunde inte ligga och dra oss som vi brukar på morgnarna.

Och här ser ni den skyldiga till att det inte blev mycket sömn. Jag. Juni sov som en stock, men jag däremot låg och vred mig mellan 02 och 05:30. Väldigt kul.

Ibland blir det mycket skutt på pilatesbollen under kvällarna. Det är ett säkert kort för att få kvällsgråten att sluta.

J har fortsatt att sova gott under dagen idag så jag har ätit lunch ute på terrassen, städat lite, paketerat födelsedagspresenter inför imorgon då det är Rasses 31 års dag och planerat ett eventuellt köp av ny jacka. Jag tror att det skulle vara praktiskt med en som tål både lite regn, vind och kyla med tanke på höstens och vinterns vagnpromenader. En fjällräven av något slag kanske? Vi får väl se.

Ännu finns det vindruvor och melon i växthuset. Igår köpte vi ibericoskinka och san Daniele skinka till förrätt åt oss och avnjöt det till ett litet glas skumpa. Resten av bubblet åkte ner i fisksoppan som vi åt till huvudrätt.

Det var dagens rapport från bebisbubblan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s