Rapport

Det blev inte riktigt som jag beskrev i förra inlägget, men ändå ett bra veckoslut. Fredag kväll bjöd på vacker solnedgång medan Rasse var hos veterinären med Spock som hade blivit attackerad av en annan katt. Spock behöver fortsättningsvis antibiotika och andra mediciner 4 gånger per dag så vi kunde inte åka till Tölö på lördag morgon. Nå, Tölö finns ju kvar så vi får ta det en annan gång istället.

På lördagen gick vi i alla fall en kort promenad inne i stan innan vi gick på kräftskiva. Mycket mysigt.

Kräftis med det bästa gänget!

Juni har någon utvecklingsfas på G gissar vi så det var skönt med en söndag utan program. Vi myste i sängen på morgonen och hade en allmänt härlig dag. Förutom när Spock rymde och vi fick gå på kattjakt.

En färgklick i inredningen ❤️

Och nu har ännu en ny vecka börjat. Jag och J steg upp kl.10! Så skönt med 9,5h sömn. Nu sover hon i min famn så det blir nog ett avsnitt Downton Abbey (som jag inte har sett tidigare!) innan jag sätter igång med en bolognese som ska få gotta sig i ugnen riktigt, riktigt länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s