Vodkapasta

Vi fick våra efterlängtade kantarellsmörgåsar och ojojoj vad gott det var.

Vi gjorde ännu ett försök att hitta svamp efter att det hade regnat ordentligt på natten. Vi kom tyvärr än en gång hem med oförrättat ärende.

Stormigt. Vi har börjat leva i föreställningen om att det är höst. Smyglängtar till de där krispiga höstdagarna och vardag. Har ju levt semesterliv sedan 1 april då jag började mitt sommarlov och därefter fortsatte med mammaledigheten.

Lördag kväll och vodkapasta.

Två portioner vodkapasta och en bebis i babynestet. Den här rätten återvänder vi till gång på gång. Så god och enkel att laga.

Jag har funderat mycket på hur jag ska komma ihåg den här första tiden med J och var jag ska skriva om den. Kanske här på bloggen? Kanske i en klassisk dagbok? Kanske det får bli en kombination av dessa, så att bloggen inte blir för privat. Skulle också vilja skriva upp lite mera om förlossningen, det var ändå det häftigaste och härligaste jag har varit med om och jag vet att jag kommer att glömma detaljerna om jag inte skriver upp det. Jaja, vi får väl se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s