Måndag

Hej måndag och ny vecka! Rasse och J sov vidare när jag steg upp så jag fixade en riktig mysfrukost till mig själv. Gröt med krusbärssylt och hallon, en macka och kaffe. Ute regnade det så jag passade på att tända ljus.

När det slutade regna gick vi på en riktigt lång promenad.

Den sista biten fick Rasse bära J för hon tyckte inte att vagnen dög längre. Väl hemma igen tupplurade vi och åt lunch. När Rasse cyklade iväg till butiken gick jag och J ut plockade ingredienser till middagen.

Beata kom över och vi åt sjukt god plockmat. Vi skördade den första melonen och åt den med lufttorkad ibericoskinka. Det blev också burrata med tomat, basilika och jalopeno, haricots verts med vitlök, oliver, vindruvor och baguette. Till det en utmärkt Barbaresco.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s