Ett dygn på Skåldö

På torsdagen åkte vi ut till Skåldö. Vi började vistelsen med bastubad på tumis medan J var med sina morföräldrar. Det var så härligt. Fastän jag inte kunde bada bastu eller simma så fick jag ändå känslan genom att stå i bastun en kort stund och vada i vattnet.

Hösten 2019 köpte jag en fin flaska Champagne som vi bestämde att vi öppnar sedan när vi äntligen får barn. Vi hade med den till Skåldö och skålade för att J har kommit till oss. Mina föräldrar var med och vi avnjöt den till sjukligt goda kräftor från Pälkäne.

Redan andra kräftskivan för J!

Väl hemma blev det mys i soffan❤️

Just nu sitter vi i bilen och är påväg på bröllop! Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s