Sista semesterveckan

Min sista semestervecka har börjat och på måndagen övergår jag till att vara föräldraledig istället. Idag har varit en så gott som perfekt ledig dag:

Efter lunchen promenerade jag till vårt närmaste café och tog en cappuccino i solen.

Träden börjar bli gröna.

Eftermiddagspyssel i växthuset. Så mysigt och meditativt.

Vår fina magnolia.

Tulpanerna kommer att slå ut snart. Nu ska vi ha fyra dagar regn, men nästa vecka ska det tydligen bli 17-18 grader och sol så då kommer trädgården att explodera! Längtar.

Den här dagen har varit exakt så som jag visualiserade att min föräldraledighet skulle bli. I två och ett halvt år har jag hunnit fundera på hur föräldraledigheten kommer att vara och hittills är det allt det och lite till. Det är fantastiskt att det finns något som förlängd föräldraledighet! Efter alla behandlingar, sjukskrivningar, missfall osv. som de senaste åren har innehållit så är det helt otroligt att nu kunna gå runt och bara njuta medan Blasto sparkar omkring i magen. Jag är hundra procent lycklig! (Känner såklart sjuklig oro varje dag över att något ska hända, men försöker verkligen att njuta av de stunder då jag inte känner oro).

Tack för idag, slut för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s