Bebisrum

I princip färdigt bebisrum.

Rummets bästa! Päronkorgen från Ferm living. Passar med pärontavlan som jag har målat som syns på översta bilden. (Edit:som jag målade när jag gick på dagis alltså!) Mattan är från Ikea och idag bytte vi också ut den hängande lampan som vi hade här tidigare mot en plafond av rispapper från Ikea.

En liten tyggirlang från Camcam copenhagen.

Spjälsängsskydd från Konges Sløjd.

Babynest från Konges Sløjd, filt från Hemtex och val från Systrarna Grene.

Idag fick vi bebisrummet klart. Extremt nödvändigt med tanke på att det knappast kommer att användas alls under det första året ungefär. Men det har varit mysigt att fixa och ett sätt för oss att förbereda oss. Gos!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s