Spock och kläder

Spock imorse kl.8 när jag sa att det är dags att stiga upp. Han var inte intresserad av det alls.

Fick en efterlängtad beställning med lite kläder som går på mig! Leggings, jeans, en linneskjorta, en kofta i silkesmix, en klänning och underkläder. Skönt. Vårt matbord som skymtar bakom är fullt av bebiskläder som vi fick av min kollega igår. När vi får mammalådan (förhoppningsvis nästa vecka) så tror jag att vi har det mesta som behövs i klädväg för de första månaderna. En eller två mjuka filtar saknas ännu och såklart lite annat smått och gott, men så småningom börjar vi bli redo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s