Påskinlägg

Glad påsk! Vi har som vanligt firat påsk med våra familjer, först ett par dagar i Borgå och sedan ett par dagar i Ekenäs. Nu sitter vi i bilen på väg hem och har ca 1 timme kvar innan vi är hemma. Planerar att åka via vår pizzeria och plocka med lite mat, vi orkar inte ställa oss och laga mat direkt när vi kommer hem.

En härlig påsk har vi i alla fall haft och imorgon är min första officiella lediga dag. Börjar den här ledigheten med sockerbelastning tiiiiiidigt imorgon bitti och därefter tänker jag mig en riktig storstädning hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s