Veckoslut genom telefonen

På fredagen var det ledigt och soligt! Narcisserna klarar sig ute och massor av snö smälte bort. Nu är hela vår uppfart snöfri.

Vi planterade lite och hjälpte till i växthusen. Lunchen kunde vi äta ute i solen utan jacka!

Till middag lagade vi en otroligt enkel men god tomatsås i ugn. En burk krossade eller hela tomater, några klickar smör, några vitlöksklyftor, salt, peppar, olivolja, balsamico om man vill. In i ugnen 225 grader i ca 30-40 min. Blanda med pasta och färsk basilika, toppa med ett rejält berg parmesan.

På lördagen promenerade jag och Sara runt Drumsö. Så skönt och trevligt med både promenad och att träffa en levande människa.

Imorse sken en väldigt vacker morgonsol in i sovrummet. Våra citroner som härstammar från en citron som vi plockade på Capri börjar bli rejäla. Nu när jag blir ledig ska ett av mina första projekt vara att plantera om dem i större krukor. Sedan ska de få flytta ut till sommaren.

Söndag, croissanter, hbl och morgonkaffe.

Dagens lunch tog vi från Buli food truck. Allt som de serverar är supergott, men burgaren är både min och Rasses favvo. De här tofu tacosen är ändå också en vinnare.

Efter lunchen tog vi en snabb sväng via butiken för att inhandla påskpynt och ingredienser till påskens chokladtårta. Är nöjd med kvistarna! Så nöjd att jag faktiskt överväger att släpa med mig dem både till Borgå och Ekenäs där vi ska fira påsk. Rasse var inte övertygad om att det är en bra idé.

Nu börjar jag bli redo för mina sista arbetsdagar och sedan påskfirande i 5 dagar. Men först ska vi ha söndagsmys och laga en härligt gräddig hjortpasta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s