Nya rutiner och paket

Hej fredag! Kanske veckans bästa dag. Igår efter jobbet körde jag till butiken och bunkrade upp godsaker inför veckoslutet. Det blev sushi, glass, choko och lite annat smått och gott.

Riktigt god pistachglass. Tips!

När vi ätit vår sushi så tog vi en promenad. Det var verkligen dags för oss att komma ut ur huset och få lite frisk luft, det har inte blivit så mycket av den varan under de senaste veckorna.

Vinden var riktigt kall och jag måste säga att vi nog inte har någon vår här ännu.

Ungefär exakt när vi kom hem från vår promenad så kom den här härliga leveransen med mina klassiska produkter. Tråkigt, men enkelt att alltid köpa samma saker! Nu borde jag klara mig över sommaren.

Vi avslutade torsdagen med att se klart Atlantic Crossing på arenan. Så bra serie! Det känns sorgligt att inte ha den osedd. Ni kan se det här som ännu ett tips.

Och här har vi min utsikt nu. Fredag morgon, aaaah! Jag steg upp tidigt som vanligt och tänkte att jag ska börja öva mig på mina nya rutiner. Om under två veckor (7 arbetsdagar) börjar min ledighet som kommer att vara i ca 1,5 år. Jag har planerat att jag ska börja morgnarna med en promenad/lite lätt inomhusträning för att förhoppningsvis vara så stark som möjligt vid förlossningen. Idag gick jag på en 20 min promis i morgonsolen och lagade sedan frukost. Äggröra, två leverpastejmackor, kaffe och vår hempressade äppeljuice. Det var SÅ gott med leverpastej. Under graviditeten får man inte äta så mycket lever, men lite leverpastej då och då skadar inte.

Idag väntar jag på en Ups leverans med lite bebissaker. Tjoho! Vi borde också besluta oss för ifall vi ska ansöka om moderskapsförpackningen nu (och få förra årets låda) eller om vi väntar ett par veckor och får den nya lådan. Svåra beslut.

Det var allt för den här gången, hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s