Husets 2 sovrum

De senaste veckosluten har vi som sagt fixat lite i det sovrummet som vi tidigare sov i. Det är ett litet rum där en 140cm bred säng just och just fick plats. Nu ser det plötsligt mycket större ut när möblerna är så små!

Nu är skötbordet och sängen målade i samma färg som väggen och jag måste säga att jag är ganska nöjd med resultatet. Hyllan är lite provisorisk, måste åka till Bauhaus och köpa nya hyllplan. Sakta men säkert tar det sig.

Städade lite igår så passade på att knäppa två bilder i vårt sovrum när sängen för en gångs skull var bäddad. Att gå från en 140 cm säng till 180 cm har varit så skönt! Också den mörka färgen i rummet känns mera harmonisk än den ljusgrå-blåa färgen (stackars Blasto som kommer att få stå ut med den).

Annars då? Ikväll kommer min syster hit för att se på Melodifestivalen. Vi ska äta fishtacos och så har vi bunkrar upp med jättemycket snacks. Snacks är livet.

Trevlig lördag!

2 kommentarer på “Husets 2 sovrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s