Hemmahelg

En lugn och mysig hemmahelg går mot sitt slut.

Medan Rasse jobbade på fredagen fick jag njuta av en ledig dag. Jag målade lister i Blastos rum och därmed är rummet färdigt för inredning.

På kvällen hällde jag upp lite alkoholfritt vin och löste korsord. Galen fredag kväll!

Har haft lust att baka hela veckan så det blev både kokosbollar och en citronkaka det här veckoslutet. Mycket gott till eftermiddagskaffet. Inte för att jag dricker eftermiddagskaffe just nu, jag får nöja mig med en kopp på morgnarna. I början av graviditeten hade jag ingen lust på kaffe alls, men nu har suget kommit tillbaka.

Söndag morgon såg ut som vanligt, alltså såhär. Två gudomliga smörgåsar med ost, äggröra, tomat och vårlök, kaffe och husis.

Vid lunchtid kom min syster till oss och vi woltade hem sushi innan hon hjälpte mig att måla möbler till Blasto. Vi har letat spjälsäng och skötbord på tori.fi och hittade en Brio säng som vi fick gratis! Även skötbordet lyckades vi hitta gratis. Det känns bra, både miljömässigt och ekonomiskt. Nu är skötbordet färdigt och sängen har fått sig ett varv med färg. Vi målade båda med samma färg som vi har på väggarna i bebisrummet. Tror att det kan bli riktigt bra.

Så var det med den helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s