Äntligen torsdag!

Torsdag betyder att arbetsveckan är slut, tjoho! Efter jobbet gick jag en promenad med en vän, känns som att det är det enda sättet att umgås just nu. Utomhus med stora mellanrum.

När jag kom hem hade Rasse lagat de här gudomliga makaronilådorna. Sprutade på rejält med ketchup, skar upp gurka som sallad och drack ett stort glas mjölk till. Mjölk och gurka är ett måste till makaronilåda tycker jag.

Perfekt till veckoslutet kom också ett paket från Suomalainen kirjakauppa. Beställde lite böcker för tre veckor sedan och jag antar att leveranstiden var så lång eftersom de var svenskspråkiga. Brukar beställa från Adlibris, men jag hade ett presentkort som jag behövde sätta sprätt på så det blev Suomalainen denna gång. Jag tänker mig att jag ska sitta i en solstol i vårsolen på landet och läsa medan Rasse distansjobbar när jag börjar min ledighet.

Nu ska jag se de två sista avsnitten av Lupin och äta lite Ben & Jerry’s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s