Magen

Magen då?

När jag ser de här bilderna kan jag inte tro att det är jag! Kan det faktiskt vara sant!?

En liten mage finns det och det börjar bli svårt att dölja. Inte för att jag vill dölja den. Klädmässigt börjar det bli lite utmanande, framför allt de dagar jag är på kontoret. Kan tyvärr inte gå i leggings och t-skjorta på jobbet hur mycket jag än skulle vilja det. Som tur är har jag bara 22 arbetsdagar kvar så det problemet är inte så långvarigt.

Jaha, måndag idag! Det betyder nytt avsnitt av både Husdrömmar och Tunna blå linjen. Tror vi steker upp lite frys-dumplings till det, mmm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s