Ensamhelg

Hej bloggen! Det här veckoslutet har jag varit ensam hemma vilket i längden har blivit lite tråkigt. Jag har ändå försökt njuta så mycket som möjligt;

Eftermiddagskaffe på fredagen. Löste fredagskrysset i husis, lyssnade på en podd, läste och somnade där vid 21:30 ungefär.

På lördagen röjde och städade jag i både kök, badrum och mina garderober. En del slängdes, en del ska föras till röda korset och en del fick plats nere i vårt pannrum. Praktiskt. Borde ännu gå igenom mina kläder och plocka undan sådant som jag skulle kunna flytta ut till landet. Vi ska föra ut vår gamla säng och inreda ett rum till oss i min farmors hus. Det ska bli mys!

Söndag morgon och lång frukost! Älskar smörgås med ost och marmelad. Funderar på att äta det till lunch också.

Nu kom jag just in efter en promis i det fina vädret. De här tallarna är min favorit utsikt från vårt hus, de är så vackra! När vi någon gång bygger nytt hus vill jag ha stora fönster mot dessa tallar så att jag kan titta på dem hela tiden.

Efter promenaden satt jag ute i solen en stund och kände faktiskt hur den värmde. Våren, våren, våren!!! Nu blir det lunch framför ett avsnitt gammal hederlig Private Practice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s