Jul 2020

God fortsättning! Vår jul har varit riktigt, riktigt bra. På julafton hade familjen som vanligt träff vid morfars och farfars gravar där vi drack glögg. Efter det åkte vi hem, tände facklor och plockade fram förrätt och champagne.

Julafton firade vi med Rasses föräldrar och syster.

Rasses morbror hade skickat en leverans med massor olika romsorter och kaviar till förrättsbordet. Vi hade också sill, strömming, gravad öring, leverpastej osv… Jag hade planerat att inte bli övermätt, men den planen gick i kras.

Efter en tre timmar lång middag förflyttade vi oss hem till Rasses föräldrar där vi öppnade paket och drack kaffe.

Juldagen började naturligtvis mycket lugnt med rester till frukost och slötittande på tv. På eftermiddagen packade vi in oss i bilen och körde till mina föräldrar.

Där fick vi ett litet fiskbord till förrätt, beef Wellington till huvudrätt och ris a la malta till dessert. Mmm! Efter julklappsutdelning och konfekt spelade vi Catan. En perfekt juldag helt enkelt!

Idag är det dags att äta något annat än julmat och jag planerar hemlagad pasta med färska räkor. Jag ser också fram emot ännu en ledig dag innan det är dags att återgå till jobbet. Ska njuta så mycket det bara går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s