Lussebullar och havskräftor

Just nu är jag inne i en bubbla där jag bara tar en dag i sänder och räknar ner dagar till julen. Jag känner mig lite som en zombie som bara går till jobbet, kommer hem, lägger mig i soffan och väntar på att få sova. Varje dag, samma sak. Och nu mina vänner har det gått så långt att jag endast har två jobbdagar kvar innan ett nästan två veckor långt jullov. Det finns inga ord i den här världen som kan beskriva den längtan som jag känner.

Trots det så har vi försökt göra lite mysiga saker här hemma, t.ex. baka lussebullar och plocka fram lite julpynt.

Spock var inte nöjd när tomten tog hans plats.

Snö ❤️

Orkade inte med vår superfula adventsljusstake så jag gjorde en egen variant.

Camilla Hamids recept.

Igår kände vi för att laga lite trevlig mat så när vi råkade hitta havskräftor i fiskdisken så var vi helt enkelt tvungna att köpa.

Det blev en havskräftpasta med egen buljong, vittvin och massor av vitlök, chili, olivolja och persilja. Jag har ätit det här en gång tidigare, min fina vän Annas man lagade det när jag besökte dem i Göteborg. Jag tackar ödmjukast för receptet, otroligt gott!

Den här lördagen i december ska vi ha en lång och lugn morgon och när det är dags för lunch ska vi åka till vår favorit food truck Buli med några vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s