Långa sommardagar

Det här har känts som det längsta veckoslutet i livet. Rasse har varit borta hela helgen så jag har pysslat på med mitt. På fredagen firade jag och mamma att semestern började för vissa av oss (inte för mig).

Ljuvligt lång frukost på lördagen i skuggan. På dagen åkte vi ut till min mormors stuga i Porkala och förberedde midsommaren.

Imorse vaknade jag 6:30. Började dagen med att dammsuga.

Därefter gräddade jag bröd, kokade kaffe, gjorde i ordning två marmeladsmörgåsar och gick ut till terrassen för att njuuuuta. Orkade sitta i kanske 1 h innan jag blev rastlös. Nu har jag klippt gräset och ska försöka sätta mig till rätta i skuggan och läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s