Remppa, luddag och sol

Hej lediga måndag! Jag har redan hunnit städa, skicka in min gradu för kommentarer och äta en långsam frukost.

Nu funderar jag på att åka till Plantagen på narcissuppköp innan jag ska träffa Rasse inne i stan kl.15.

Det här veckoslutet har varit just precis exakt det jag behövde. Lite remppa (snart kan vi flytta in i nya sovrummet, måste bara köpa en ny säng först), tid med Rasse och familjen, promenad i det fina vädret, inte bråttom någonstans och ganska mycket sömn.

Vi är jättenöjda med väggfärgen. Igår fick vi listerna på plats.

Lördagsluddag med gänget.

Vi har äntligen köpt en ny kamera istället för den som blev förstörd i samband med inbrottet i somras. Bilden ovan tog jag med den nya kameran under söndagens frukost och kunde smidigt skicka över den till min telefon.

Mycket av söndagen tillbringade vi utomhus. Första ordentliga vårdagen.

Om några veckor åker vi till Amsterdam och nu börjar planeringen. Det blir åtminstone ett besök till Keukenhof. Jag är själv inte det minsta orolig över Corona, jag hoppas bara att flygbolagen inte inhiberar flygen och att det tack vare Corona kanske är färre turister i farten.

Jaha, då är det väl dags att börja den här veckan.

5 kommentarer på “Remppa, luddag och sol

    1. Tack så mycket!! Alltså jag har inte fått något meddelande om alla kommentarer som har kommit den senaste månaden, så konstigt! Därför svarar jag först nu, sori!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s