Zambezi

På tisdagen var det dags för middag och teater igen. Den här gången tillsammans med min familj.

Vi åt på Hills dumplings där vi beställde in massor dumplings och tillbehör av olika slag. Mums mums mums.

Kl.19 började pjäsen Zambezi på Alexandersteatern. Mycket bra och viktig pjäs som jag tycker att alla borde se.

Igår hade jag en riktigt tung dag så jag gick lite tidigare från jobbet, köpte blommor åt mig själv, åkte hem, lade ner mig i soffan och rörde mig inte därifrån på resten av dagen. Rasse hämtade hem kebab med franskisar och vi tittade på Mamma Mia 2.

Har också förberett inför veckoslutet. Imorgon på förmiddagen ska jag hämta Anna och Jelly från flygfältet och sedan åker vi ut till Skåldö för att äta gott, bada bastu och dricka skumpa. Aaah!

2 kommentarer på “Zambezi

  1. Hej läste ngnstans att du skrivit sedan innan att du uppgradera för att få mer utrymme på din sida, får man fråga vilket paket du har i wp? Samt hur mycket utrymme du använt. Jag har precis börjat använda wp oh har premium med 13 gb, nästa är ju sedan business, men det är ju i sin tur ganska dyrt årsmässigt att ha för att ha en blogg tycker jag eg =D. Du har ju också många bilder på din blogg, så däröfr vart jag lite nyfiken, OK att jag frågar?

    Gilla

    1. Hej, ursäkta att jag inte svarat tidigare, jag har av någon anledning inte fått någon avisering av dina kommentarer. Konstigt. Jag tror jag har premium som jag sedan har köpt lite extra utrymme till. Men jag håller med om att det ju blir lite dyrt att ha business om man blir tvungen att byta upp till det.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s