Kinesiskt nyår

Veckoslut! Tyvärr betyder det jobb på Educa-mässan för min del, men när det är över ska vi åka och köpa golv till nya sovrummet!

Igår kväll firade vi kinesiskt nyår med mamma och pappa. Mamma bad mig köpa blommor så jag körde all in i blombutiken. Tog tulpaner, nejlikor, något ljusrött och en magnoliakvist. Jag tror att jag måste gå via en blombutik på vägen hem från jobbet idag och införskaffa en likadan uppsättning hem till oss.

Skumpa passade utmärkt när vi firade in råttans år!

En av världens bästa maträtter.

Som vanligt blev det extremt gott. Tack mamma och pappa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s