Vad ska hända 2020?

De sista dagarna av jullovet hägrar och jag försöker njuta av varje sekund. Om en timme öppnar Gigantti och då ska jag hämta min nya telefon, tills dess ska jag läsa i soffan med dagens första kopp kaffe och gårdagens wienerbröd.

I förrgår påbörjade vi renoveringen av husets sista rum, vårt nya sovrum. Igår tog vi en runda i Bauhaus så nu kan vi fortsätta med att måla taket.

Under det kommande året kommer vi också att fortsätta planeringen av vårt nya hus som vi om några år ska bygga här på tomten.

Min vårvinter kommer att handla om gradun. I april måste jag bli färdig med den så det är bara att bita ihop och göra mitt bästa. När jag har lämnat in gradun kommer jag att påriktigt kunna njuta av min 80% arbetstid då den inte gnager i bakhuvudet hela tiden. Längtar!

I april har vi också två resor inbokade. Den första fick vi till julklapp av mamma och pappa, en familjeresa till Keukenhof ❤️

I slutet av april bär det av igen och då åker vi till Champagne på familjeresa med Rasses familj. Vi leker med tanken att förlänga den resan med ett par dagar och stanna i Bryssel eller eventuellt köra till Bordeaux och besöka The Big Five. Det skulle vara tufft!

Resten av året är väldigt oplanerat. Jag vill försöka ha lite flera lediga veckoslut än förra året, läsa flera böcker, skriva oftare, laga mycket mat hemma och lära mig mera om matlagning (vi fick en matlagningskurs av Benjamin till julklapp, ser fram emot den väldigt mycket!). Och sist men inte minst vill jag utveckla både mitt smaksinne för viner och min kännedom om viner.

I september fyller Rasse 30 år och jag tycker att det är en bra orsak att ordna växthusfest. Vi får se hur det blir med den saken, men jag hoppas på att få agera festfixare.

I oktober fyller jag 28 år och jag krisar redan lite… Ska försöka skjuta upp krisen lite och inte tänka på det. Den dagen, den sorgen.

Idag ska jag skriva en lista på mål för 2020 eller eventuellt göra en visionboard. Glad lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s