Fredagslista

Hej och glad fredag. Jag har totalt ignorerat black friday det här året, försöker istället hålla mig långt borta från butiker idag.

Vi sätter igång veckoslutet med en fredagslista tycker jag!

Det här tänker jag på idag?

Det här året. Och på att det snart är slut.

Dagens planer?

Kom just hem. Nu ska jag varva ner i soffan med en glögg, mörk chockad direkt från Colombia som min kollega hämtade till mig och netflix. Ska också förbereda kvällens middag och hoppas på att kunna lura Rasse till att spela ett parti Monopoly deal med mig.

På vår Sonos spelas just nu?

Julmusik om jag får välja. Radio Vega om Rasse väljer.

Det här har jag på mig?

Byter nästan alltid om direkt då jag kommer hem från jobbet, så även idag. Idag fick det bli en mörkgrön cashmere tröja, ett par vida svarta byxor och flattered på fötterna.

Helgens planer?

Imorgon vill jag vara ute (om det inte öser ner), kanske gå på julmarknad, inhandla någon julklapp eller två och skriva lite gradu.

På söndagen är det första advent och då kanske det passar sig att koka risgrynsgröt?

Veckoslutets mat och dryck?

Ikväll på menyn står ett glas bubbligt, ankbröst och ostiga potatiskakor. Resten av helgen är oplanerad, men förhoppningsvis blir det god mat. Glöggsäsongen är öppnad förra veckan så det slinker säkert ner ett och annat glas glögg.

Trevligt veckoslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s