Växthusbröllis2018: Brunchen

Såhär när det snart är ett år sedan vi gifte oss tänkte jag att det är passande att visa några bilder från brunchen som vi hade på söndagen efter brölliset.

Vaknade till en diger hotellfrukost som vi inte ens åt hälften av. Var så uppspelt och taggad så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Medan Rasse tog ett bad lånade jag hans telefon och scrollade igenom Instagram, jag hade nämligen inte min telefon nära mig under hela helgen. Halv 12 tog vi taxi hem och samtidigt som vi anlände kom även alla gäster. Perfekt timing.

Mimosa-bordet.

Brunchmat!

Plötsligt gick elen vilket inte var så kul, luckorna i växthuset gick inte att öppna (=det blev mycket varmt), det gick inte att spela musik och våffeljärnen var ur funktion.

Vi var glada ändå såklart! Min bröllis-brunch klänningen var också från By Malina, precis som själva brudklänningen.

Vindruvor!

2 små flamingon fick vara med på brunchen också.

Glada svenskisar❤️

Rester från godisbaren serverades också.

Härligt häng!

Vi fick tillbaka elektriciteten efter att någon kom och fixade den så våffelbaren togs snabbt i bruk igen. Folk fick själv steka sina våfflor.

Vi hade förbeställt 150 croissanter och kanske 15 baguetter. Mamma hämtade upp dem på förmiddagen så det var riktigt färska, mmm!

Festen fortsatte till kl. 23 då de sista gästerna åkte. Efter det orkade vi ännu kolla in presentbordet innan vi gick in och satte oss i soffan med en flaska skumpa. Det var så otroligt roligt att få fortsätta festen tillsammans med alla gäster en dag extra och att brunchen blev så lång och lyckad trots lite elproblem var fantastiskt. Våra familjer hade jobbat så hårt för att ordna ihop brunchen och det är vi så tacksamma för. Livets bästa helg ❤️

På måndagen när jag vaknade trodde jag att jag skulle dö. Mådde illa, var tröttare än någonsin tidigare och behövde inse att bröllopshelgen var över. Det var tungt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s