Började semestern med inbrott

Igår hade jag min första officiella semesterdag för den här sommaren. Framför mig har jag fyra veckor ledighet. Vår semester började inte på det bästa sättet, under natten mellan lördag och söndag hade vi inbrott hemma hos oss. Personen hade tillbringat natten där, stulit en del och förstört en del. Vi kan inte bo där just nu så vi försöker klara oss utan hem de kommande dagarna.

Har njutit av detta, lyckligt ovetande om vad som komma skulle.

Semesterläsning.

Vår objudna gäst hade även gått igenom vårt vinskåp och tyvärr njutit av några champagneflaskor, så vi tröstade oss med champagne igår kväll.

Räkspett, nypotatis med parmesan och timjan samt en melonsallad stod på menyn.

Livet är fyllt av med- och motgångar, alla erfarenheter lär en något och vi växer som människor. Vi är ledsna för det som hänt, men vi reder oss. Vi tycker fruktansvärt synd om den personen vars livssituation ser ut så att han känner sig tvungen att bryta sig in hos andra människor för att klara livet.

Nu ska jag äta lunch med Sara och njuta av ännu en semesterdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s