torsdag-fredag

Att jobba 80% är livet. På torsdagen efter jobbet plockade Rasse upp mig och vi körde raka vägen till landet där vi tillbringade några ljuvliga timmar på bryggan. Simmade, drack drinkar, solade och pratade.

Vi åt hjort med ört- och vitlökssmör och dillpotatis.

Efter maten gick jag ner till bryggan och satt där en stund och bara njöt.

Så fiiiiiint!

Kolla nu!

Det här är mitt all time favorit ställe att äta frukost på. Med utsikt över havet.

Gick en liten morgonpromenad och efter det parkerade vi oss på bryggan igen.

Och nu är jag hemma. Det är otroligt varmt inomhus så jag sitter med alla fönster och dörrar öppna och en kall öl i handen. Imorgon hoppas jag på att få sova länge och på kvällen blir det fest i sommarvärmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s