God jul!

Jättegod jul! Vi är nu inne på den tredje dagen av julfirande. På julafton firade vi med Rasses familj och igår hade vi julafton nummer två med min familj hemma hos mamma och pappa. Det har blivit en och annan romsmörgås och sillbit kan man ju konstatera.

Julsånger på piano.

❤️

Så mysigt! Benjamin stod för det mesta av maten igår och herregud så gott det var. Förrättsbordet var ganska klassiskt med löjrom, gravad lax, sillar, rostbröd, leverpastej osv. Till huvudrätt blev det älgbog med rödvinssås och hasselbackspotatis. Mmmm!!!!!! Till dessert fick vi rosévinskokta päron och ris a la malta. Guld!

Idag börjar vi annandagsfirandet på eftermiddagen med Rasses släktingar och på kvällen ska vi äta lutfisk hos min bror. Längtar efter det så att jag spricker!

Nu ska jag leka med mina julklappar och kanske se en julfilm. Fridfull julhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s