En dag på NJK

Just nu jobbar jag 4 dagar i veckan och skriver gradu 1 dag per vecka. Det går ju sådär, men försöker mysa till det så gott jag kan. Brukar åka med Rasse till hans jobb på NJK, tända en brasa och dricka för mycket kaffe.

Idag tog jag en kort promenad efter lunchen. Plockade lite vass som jag ska placera i en vas hemma.

Om 30 min tror jag att det får vara nog för den här gradudagen. Vi ska hem och bygga duschskåp, har levt utan dusch några dagar nu och det börjar bli frustrerande att behöva hitta på olika duschar som man kan låna.

Det var det om det. Hejdå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s