Långhelg

Nu kan jag säga att vardagen har börjat ordentligt. Efter bröllopet har vi levt i någonslags bubbla, men nu har den spruckit och vi har återgått till våra vanliga rutiner.

Sedan mitt senaste blogginlägg har vi börjat ytrenovera toaletten, jag har varit på kryssning till Stockholm och shoppat på taxfreen och varit lite sjuk.

Igår lagade vi Moules frites, så gott och så lättlagat!

Trots att jag tycker att det är helt okej med vardagsrutiner så måste man se till att ha lite kul också, så idag är jag ledig från jobbet och ska snart åka till flygfältet. Har en långhelg i Göteborg att se fram emot! Måste bara packa ner någon tröja och kanske en klänning så är jag redo för bebismys, goda middagar och promenader i GBG.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s