København

Mitt mediautrymme på WordPress tog slut för några dagar sedan och jag fattade inte direkt vad det var frågan om så därför har det varit lite tyst här. Nu har jag uppgraderat mitt bloggpaket så jag hoppas att allt funkar nu.

På fredagen åkte jag på en nordisk konferens till Köpenhamn. Det var så givande och jag blev både motiverad och inspirerad.

Igår hade vi inget jobbrelaterat på programmet, men jag passade på att njuta av en dag i Köpenhamn och åka hem med kvällsflyget.

Strosade runt stan hela dagen, hann till Nyhavn, Kødbyen och Strøget. Mys! 25000 steg senare var jag ganska mör och mycket redo för hemfärd.

Den här söndagen har jag börjat med en klassisk lång frukost, en podd och husis.

Ska fortsätta med att göra trädgården i höstskick, plocka undan det sista från bröllopet (har fortfarande en bukett på matsalsbordet som är från bröllopet!) och kanske åka till plantagen för blom- och lyktuppköp.

Trevlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s